Een verrassend feit over uw gezondheid

 

Ik heb opwindend Breda Nieuws om met jullie te delen. Dit kan uw gezondheid volledig veranderen. Maar laat me je eerst een paar vragen stellen.

– Zie je eruit en voel je je zo goed als je zou willen?

– Zit je vol energie en voel je je elke dag levendig?

– Hoe is het met je gewicht? Is het binnen het ideale bereik voor uw lengte en botstructuur?

– Bent u vijf jaar of langer vrij van geneesmiddelen op recept en OTC-medicijnen?

Als je op elk van deze vragen volmondig “Ja” hebt geantwoord, hoef je de rest van dit artikel niet te lezen. Stuur het gewoon door naar iemand die je kent die er beter uit wil zien of zich beter wil voelen.

Maar als u “Nee” hebt geantwoord op slechts één van de bovenstaande vragen, lees dan verder. Dit kan de sleutel zijn om uw gezondheid te verbeteren. Het kan zelfs je leven redden.

Laten we ter zake komen en het hebben over ‘gezondheidsfeiten’.

Iedereen moet eten. Voedsel en water zijn twee van de meest elementaire benodigdheden die je nodig hebt om te leven en een gezond lichaam te hebben. U kent het belang van gezond eten, ook als u niet zo gezond eet als zou moeten. Maar weet je dat sommige gezonde voedingsmiddelen, zelfs zogenaamde superfoods, ongezond voor je kunnen zijn?

Dat is juist. Alleen omdat een voedingsmiddel over het algemeen gezond is en rijk is aan gezondheidsbevorderende voedingsstoffen, wil nog niet zeggen dat het ook gezond voor u is! Je hebt de uitdrukking gehoord: “Het vlees van de een is het vergif van de ander.” Heb je er ooit echt over nagedacht? Dit wordt biochemische individualiteit genoemd. U bent uniek, net als uw behoeften aan het voedsel dat u eet.

Als je je niet elke dag optimaal gezond voelt, eet je misschien voedsel dat ongezond voor je is. Zelfs als je alleen maar gezond voedsel eet, eet je misschien wat ik ‘ongezond-gezond voedsel’ noem. En ieders “ongezond-gezond voedsel” is uniek voor hen. Sommige van mijn “ongezonde-gezonde voedingsmiddelen” zijn bijvoorbeeld zalm, grapefruit en rode bladsla.

Als u voedselallergieën heeft, reageert u onmiddellijk wanneer u het aanstootgevende voedsel eet. Je weet zeker dat de symptomen die je voelt het gevolg zijn van het specifieke voedsel dat je hebt gegeten. Echte voedselallergieën zijn zeldzaam. Een zeer klein percentage van de bevolking heeft echte voedselallergieën.

Als u voedselgevoeligheden heeft, is uw reactie 72 uur of langer vertraagd. Tegen de tijd dat je je slecht voelt, is het voedsel dat je symptomen veroorzaakte al lang geleden gegeten en kun je geen verband meer leggen tussen het specifieke voedsel dat je hebt gegeten en de reactie die je ervaart. Voedselgevoeligheden komen relatief vaak voor, hoewel de meeste mensen niet weten dat ze ze hebben.

Hoe kom je erachter of je voedselovergevoeligheden hebt?

“De ALCAT-test is de meest effectieve en uitgebreide gevoeligheids-/intolerantietest die beschikbaar is… Het is de enige test waarvan is aangetoond dat deze correleert met klinische symptomen door dubbelblinde orale provocaties, de gouden standaard.”

Een onverwacht voordeel van het elimineren van voedsel dat u niet verdraagt, is in veel gevallen ook permanent gewichtsverlies – voor degenen die moeten afvallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *