Groenere steden en straten met betaalbare lantaarnpalen op zonne-energie

 

Is het je tijdens een lange reis opgevallen hoeveel lantaarnpalen er nodig zijn om je hele reis te verlichten? Als je begint te tellen, kom je uit op een getal van honderd tot duizenden. Vraag je je echt af hoeveel elektriciteit er elke dag wordt verspild, vooral ‘s nachts in een verlaten straat en hoeveel huizen kunnen worden verlicht met deze verspilde energie? Als dit uw zorg is, moet u de volgende paragraaf lezen.

Met de introductie van een nieuw assortiment zeer betaalbare Solar Post Lamp, konden we echt een einde maken aan de verspilling van energie die wordt verbruikt door de traditionele straatverlichting. Er zijn 6 sterke redenen waarom lantaarnpalen op zonne-energie de beste keuze zijn voor onze straten en steden.

Sterk en duurzaam frame

Solar Post Lamp heeft een sterk en duurzaam aluminium gegoten frame dat bestand is tegen corrosie onder natte omstandigheden. Daarom heeft het tijdens zijn gebruik op straat weinig of geen onderhoud nodig.

Nostalgisch zoals de London Street

De luxe zwarte afwerking van de Solar Post Lamp laat zijn elegante look echt uitkomen. In combinatie met het decoratieve glazen blad en het elegante zwarte frame verandert het de straat van de ene op de andere dag in een nostalgische “Londense” straat. Liefhebbers en koppels zullen ‘s avonds heerlijk flaneren in de romantische straat.

Massale opwekking van zonne-energie

Stel je voor dat er overdag honderd tot duizenden lantaarnpalen op z solar lamp-energie zijn opgesteld om 12 uur zonlicht af te tappen. Dat levert zeker vele watts groene energie op, voldoende om de straten tot wel 8 uur lang in de steden te verlichten. Het zal vooral handig zijn in afgelegen gebieden waar geen straatverlichting is geïnstalleerd. Solar Lamp Post helpt zeker om reizen veiliger en energiezuiniger te maken.

Makkelijke installatie

Voorbij zijn de dagen dat je kabels ondergronds moest leggen en in elke lantaarnpaal moest aansluiten. Lampen op zonne-energie hoeven alleen maar in de grond te worden gestoken met behulp van een stok die aan de voet is bevestigd, en dat alles binnen enkele seconden. Het bespaart absoluut tijd en vereist minimaal onderhoud.

LED-lampen zorgen voor straatverlichting

Bij het vallen van de duisternis zal de lichtsensordetector in elke lantaarnpaal op zonne-energie de 4 superheldere LED-lampen op zonne-energie oplichten. LED-lampen hebben een zeer lange levensduur, aangezien ze 100.000 gebruiksuren kunnen meegaan.

Betaalbaarheid en enorme besparingen

Vergeleken met andere straatlantaarns op zonne-energie en traditionele lampen die in het bereik van $ 200 tot meer dan $ 1000 liggen, zijn deze nieuwe reeksen zeer betaalbaar. Met een kostprijs van minder dan US $ 100,00, zal elk een aanzienlijke besparing opleveren. Wanneer u in bulk bestelt, kunt u direct en op de lange termijn enorme besparingen realiseren. Voor landen die echt een goedkopere oplossing nodig hebben vanwege een economische crisis of een tekort aan stroom hebben, voldoet dit assortiment lantaarnpalen op zonne-energie echt aan hun meest dringende behoeften. Ik ben ervan overtuigd dat deze eenheid een grote hulp zal zijn voor de derde landen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *