Voorbereidingen voor nieuwe baby’s

Voorbereiden op de komst van een pasgeboren baby is best spannend, en dan hebben we het nog niet eens over het kiezen van de benodigdheden die ze nodig hebben. Aangezien ik deze fase eerder heb doorlopen, zou ik enkele adviezen willen hebben over de essentiële items die u als zeer nuttig zou kunnen beschouwen als u een pasgeborene in huis wilt hebben.

Voorbereidingen voor het ziekenhuis

Een paar dagen voor je voorbereiding bevalling oefeningen  moet je natuurlijk je ziekenhuistas inpakken om je klaar te maken voor de date. U moet de dokter gaan vragen hoeveel dagen u in het ziekenhuis zult doorbrengen. Afgezien van uw persoonlijke spullen, moeten er ook spullen voor uw nieuwe baby worden voorbereid.

Voorbereidingen voor de kinderkamer

Wat mij betreft is het voorbereiden van de babykamer van mijn meisje best spannend, en ik herinner me nog dat er veel dingen moeten worden voorbereid. Een van de meest elementaire dingen die ze nodig hebben, is kleding. Ze hebben echter niet al te veel schattige babykleertjes nodig, aangezien ze erg snel groeien en elke dag veranderen. In de kinderkamer moet je een veilige plek maken voor het verschonen van hun luiers. Wat betreft het verschonen van luiers, doekjes die kunnen worden gebruikt om de rommel op te ruimen, zouden je veel goed doen. Het hebben van wat speelgoed in contrasterende kleuren kan worden gebruikt om hun aandacht te trekken.

Voorbereidingen voor het voeden van de baby

Of u nu kiest voor flesvoeding of borstvoeding, de hoogwaardige flesvoeding en melkflessen moeten nog worden voorbereid. Slabbetjes kunnen voorkomen dat ze spugen, en je zou 10 tot 12 slabbetjes moeten hebben om te verschonen.

Voorbereidingen voor uitgaan

Een luiertas is de musthave van elke kersverse moeder om naar buiten te gaan. Bij het kiezen van de luiertas moet je ervoor zorgen dat deze groot genoeg is voor alle spullen en gemakkelijk schoon te maken is. Een kinderwagen die met één hand in- en uitgeklapt kan worden is heel ideaal. Voor het geval ze niet konden stoppen met huilen, moet je knuffels meenemen om ze te amuseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *