Zakelijke cadeau-ideeën voor de feestdagen – Top 5 cadeau-ideeën voor de feestdagen

1. Horloges en klokken op maat. Een horloge is een uniek relatiegeschenk. Ze vallen op in de geest van de ontvanger. Het horloge is ook eenvoudig te voorzien van uw bedrijfslogo om het verder te personaliseren. Het is erg handig om ervoor te zorgen dat uw merk spontaan herhaald wordt.

Nog een idee voor een zakelijk kerstcadeau om lang na de feestdagen te bewaren en te gebruiken, is een gepersonaliseerd horloge. Ontvangers van deze relatiegeschenken kunnen ze gebruiken om hun kantoor of huis mee te decoreren. Uw vaste klanten kunnen jarenlang met trots een doordacht unieke cadeaus presenteren.

Aangepaste horloges zijn afkomstig van namen als Bulova, Seiko, Thomas Tompion en Waterford. Bulova is een gerespecteerde naam in de horlogemakerij. Seiko is een naam die al vele jaren bestaat. Thomas Tompion was een Engelse meesterklokkenmaker. Hij staat tegenwoordig bekend als de vader van de Britse uurwerken. De naam Waterford staat synoniem voor geweldige geschenken. Elke naam die klanten trots kunnen associëren met uw bedrijf.

2. Promotietassen – voor alledaagse en speciale evenementen. Een relatietas is een van de meest functionele relatiegeschenken. De bruikbaarheid van de tas maakt het een geweldig cadeau voor uw klanten. Herhaaldelijk gebruik door klanten betekent een groot publiek voor uw bedrijfsnaam, logo of boodschap.

Een sporttas, rugzak, golftas of draagtas zijn allemaal welkome relatiegeschenken. Bedrukte tassen op maat moeten klantafhankelijk zijn. Als uw klanten golfers zijn, kan een gepersonaliseerde golftas een geweldig relatiegeschenk zijn. Uw bedrijf kan een op maat gemaakte PGA-tourtas leveren. Een gepersonaliseerde Nike tas is een geweldig cadeau. Breng het geven van cadeaus en marketing naar een hoger niveau en vul je tassen met meer bruikbare gepersonaliseerde gegraveerde merchandise.

3. Sportartikelen en logo’s gaan samen. U kunt altijd uw bedrijfslogo op een golfbal, bidon, dop of wat u maar kunt bedenken. Vergeet niet om creatief te zijn.

Een gepersonaliseerde golfbal met logo is een ideaal relatiegeschenk. Golfballen met uw logo worden gewaardeerd en handig. Ontvangers van dit cadeau ontvangen een leuk item. Het merk krijgt herhaaldelijk aandacht gedurende de laatste tijd dat het erg populair was. Een gepersonaliseerde golfbal is een relatief goedkoop geschenk. Het rendement op de investering hiervoor is beter dan de meeste mensen verwachten.

4. Trotse bedrijfsmand. Het geven van een relatiegeschenkmand is een beproefd relatiegeschenkidee voor de feestdagen. Geschenkmanden voor de feestdagen zijn perfect voor kantoor- of afdelingsgeschenken. Het is een goed cadeau voor een bedrijf dat met u kan delen. Laten we eerlijk zijn, iedereen houdt ervan om geschenkmanden te ontvangen. Het is een item dat iedereen zal waarderen.

Als u nadenkt over cadeau-ideeën voor zakelijke feestdagen, vergeet dan niet om uniek te zijn. Zorg ervoor dat die van jou opvalt wanneer je de geschenkmand gebruikt. Zoek naar geschenkmanden met items die lang bewaard blijven nadat de inhoud weg is.

De Chocolate Company Gift Basket is de perfecte manier om een geschenk te versturen waar iedereen van kan genieten. Dit zijn een van mijn favoriete soorten geven en nemen manden.

Corporate Coffee Gift Baskets zijn anders dan andere geschenkmanden. Ik weet dat dit ook goed ontvangen geschenkmanden zijn. Er is een gezegde dat Amerika draait op koffie.

Kerstgeschenkmanden kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw individuele smaak. Ik vond deze goed uitgesloten en net zo gemakkelijk verzonden als al het andere.

Aromatherapie mand kaars cadeau. Een geschenkmand gevuld met aromatherapiekaarsen is perfect voor gestreste klanten tijdens de feestdagen. Je vindt er ook geurende oliën, stimulators, ontspannende cd’s en manden met doordachte items die lang meegaan na de vakantie.

5. Relatiegeschenkpen. Een relatiegeschenkpen is alleen al vanwege het nut een geweldig idee voor een zakelijk vakantiegeschenk. Dit is een item dat je in de toekomst vaak zult gebruiken.

Door een pen als relatiegeschenk te geven, maak je iets functioneels modieus. Het maakt ze natuurlijk unieker en meer gewaardeerd.

Waterford maakt een breed scala aan pennen die perfect zijn voor relatiegeschenken. Zo’n pen die perfect is als relatiegeschenk. een van de populairste kristalpatronen van Waterford. Dit penontwerp is geïnspireerd op de klassieke gotische architectuur van Lismore Castle. Als je dit soort geschiedenis in een pen stopt, wordt het modieus zonder meer praktisch.

U kunt zelfs een gepersonaliseerde vulpen als vakantiecadeau geven. Romet vulpennen zijn ontworpen in Italië. Het is gemaakt van gelaagd en gewalst hars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *